• 27-03-2019 | Herman De Groote
  • Bassevelde, Belgium

Openingswedstrijd 2019

De openingswedstrijd op vrijdag 31 mei om 19.30 uur zal gespeeld worden door de U16 van Royal Antwerp FC tegen KAA Gent en dit op terrein 1.
Je kan deze topper gratis bijwonen. De organisatie zal terug loten verkopen aan de ingang. Met de aankoop van deze loten steunt u het evenement en maakt u kans op prachtige prijzen!

Tevens zijn er enkele wedstrijden gepland uit het G-voetbal, de liga voor voetballers met een handicap.
De Kids en Adults niveau 4 van Grasduikers Lembeke spelen een wedstrijd tegen De Driesjes Sparta Petegem, beiden op terrein 2.

AFTER WORK HAPPENING
Vrijdagavond is ook shop- en party-avond! De VIP-tent wordt speciaal omgetoverd tot een overdekte marktplaats met standjes waar je kledij, schoenen, juwelen, enz... kunt bewonderen en kopen, onder het genot van een drankje. Rond 22:00 uur wordt er ruimte gemaakt voor een danspartij met DJ Funkatek. 
Iedereen welkom op dit gratis evenement!
 

Sociale Media

Cup Sponsors

U13 CUP 2020

Met de deelname van Real Madrid en Juventus krijgen we opnieuw Europese toppers over de vloer. Ook de Iraanse KIA Football Academy komt terug naar Bassevelde! Kleppers zoals FC Nantes, BVB Dortmund, Celtic, AZ en PSV en alle Belgische topploegen vervolledigen het lijstje. Lees meer op de pagina teams 2020.

Fotoalbum

Like ons op Facebook