• 21-03-2018 | Herman De Groote
  • Bassevelde, Belgium

Openingswedstrijd 2018

De openingswedstrijd op vrijdag 25 mei om 19.00 uur zal gespeeld worden door de U17 van Club Brugge tegen Sporting Lokeren en dit op terrein 1.
Je kan deze topper gratis bijwonen. De organisatie zal terug loten verkopen aan de ingang. Met de aankoop van deze loten steunt u het evenement en maakt u kans op prachtige prijzen!

Tevens zijn er enkele wedstrijden gepland uit het G-voetbal, de liga voor voetballers met een handicap.
De Kids U13 van Grasduikers Lembeke spelen een wedstrijd tegen GFC Lebbeke en de Adults van Grasduikers Lembeke tegen GFC Waasland, beiden op terrein 2.

AFTER WORK HAPPENING
Vrijdagavond is ook shop- en party-avond! De VIP-tent wordt speciaal omgetoverd tot een overdekte marktplaats met standjes waar je kledij, schoenen, juwelen, enz... kunt bewonderen en kopen, onder het genot van een drankje. Rond 22:00 uur wordt er ruimte gemaakt voor een gratis optreden van La Folie Jolie waarna de schoenen uitgaan voor een danspartij met DJ. 
Iedereen welkom op dit gratis evenement!
 

Sociale Media

Cup Sponsors

U13 CUP 2018

Met de deelname van Valencia CF krijgen we opnieuw een topper uit de Spaanse competitie over de vloer. Ook het Portugese Sporting Clube de Portugal, beter gekend als Sporting Lissabon komt naar Bassevelde! Europese kleppers als FC Nantes, Tottenham, Celtic, Bayer Leverkusen, AZ en PSV en alle Belgische topploegen vervolledigen het lijstje. Lees meer op de pagina teams 2018.

Fotoalbum

Like ons op Facebook