• 09-05-2017 | Herman De Groote
  • Bassevelde, Belgium

Openingswedstrijd 2017

De openingswedstrijd op vrijdag 2 juni om 19.00 uur zal gespeeld worden door de U15 van Club Brugge tegen AZ Alkmaar en dit op terrein 1.
Maartens Martens is trainer van de U15 van Club Brugge en speelt dus tegen zijn ex-club uit Nederland.
Je kan deze topper gratis bijwonen. De organisatie zal terug loten verkopen aan de ingang. Met de aankoop van deze loten steunt u het evenement en maakt u kans op prachtige prijzen!

Tevens zijn er enkele wedstrijden gepland uit het G-voetbal, de liga voor voetballers met een handicap.
Om 18.30 uur spelen de Kids van Grasduikers Lembeke een wedstrijd onder elkaar op terrein 2 en om 19.30 uur spelen de Adults van Grasduikers Lembeke tegen de Terneuzense Boys op hetzelfde terrein.

Vrijdagavond is ook dé avond voor de dames! Deze worden verwacht in de VIP-tent voor Friday Fusion, een avond vol mode, hapjes en plezier. De VIP wordt speciaal omgetoverd tot een overdekte marktplaats met standjes waar je kledij, schoenen, juwelen, enz... kunt bewonderen en kopen, onder het genot van een hapje en een drankje. Allen daarheen en breng zeker de vriendinnen mee!

Sociale Media

Cup Sponsors

Video

U13 CUP 2018

Inside Next Gen LA...

Recent Nieuws

Maak kennis met Next Gen USA

Herman De Groote | 20-02-2018

Bram Van Driessche leidt de finale

Herman De Groote | 20-02-2018

Teams editie 2018 bekend!

Herman De Groote | 03-02-2018

U13 CUP 2017

Met de deelname van FC Barcelona krijgen we opnieuw een topper uit de Spaanse competitie over de vloer. Het Deense FC Nordsjaelland brengt zijn spelers van zijn Afrikaanse petekind Right to Dream naar Bassevelde! Europese kleppers als FC Metz, Celtic, Bayer Leverkusen, Hertha Berlijn, AZ en PSV en alle Belgische topploegen vervolledigen het lijstje. Lees meer op de pagina teams 2017.

Fotoalbum

Like ons op Facebook